Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η πραγματική αλήθεια για την Αποκάλυψη του Ιωάννη


Διαβάζοντας το κείμενο ένας πιστός, βασικά τρομοκρατείται απ' αυτά που τον περιμένουν και εύχεται αυτά να μη συμβούν στις μέρες του, γιατί με όποια πλευρά και να πάει θα τον βασανίσουν οι άλλοι εκτός κι αν είναι τόσο τέλειος που είναι μέσα στους τυχεράκηδες 144.000 και τη γλιτώσει.... Ο φόβος είναι τόσο μεγάλος για τα όσα υπερβολικά εξιστορούνται που ο πιστός είναι αδύνατον να σκεφτεί και να κρίνει αυτά που διαβάζει. Ένας άπιστος θα το προσπεράσει με περιφρόνηση γελώντας για όλες αυτές τις υπερβολές. Έτσι το μυστικό είναι όντως επτασφράγιστο είτε λόγω ακραίου φόβου είτε λόγω υποτίμησης.

Η κεντρική ιδέα είναι μια συνωμοσία ενός "δράκου" μιας "πόρνης" στο "αστρικό" πεδίο και ενός "θηρίου" και ενός "ψευδοπροφήτη" στο υλικό πεδίο να... σταμπάρουν όλους τους ανθρώπους της γης, χωρίς ο λόγος γι αυτό να είναι σαφής... Πιθανόν επειδή σταμπάρανε τότε τους δούλους να εννοεί ότι θέλουν να τους υποδουλώσουν. Στη χριστιανική ρητορική το "θηρίο" λέγεται αλλιώς και αντίχριστος που με προσεκτική παρατήρηση ταυτίζεται με τον king of the Jews των πρωτοκόλλων της Σιών.

Το κείμενο βεβαίως αντικειμενικά κρινόμενο εάν θεωρηθεί ότι έχει λογική έστω και συμβολικά μπορεί και να αληθεύει, μπορεί και να ψεύδεται. Υπόσχεται την σωτηρία με θεϊκή παρέμβαση εξ ουρανού. Αν αυτό είναι ψέμα, το πιο πιθανό, τότε έχουμε περιγραφή ενός σχεδίου υποδούλωσης της ανθρωπότητας όπως περιγράφεται και στα πρωτόκολλα της Σιών και η υπόσχεση είναι απλά μια παγίδα και ένα ξεκάρφωμα. Αυτό ενισχύεται και απ' την εκδοχή ότι τα χριστιανικά ευαγγέλια γράφτηκαν το 2ο αιώνα από τους ίδιους ραβίνους που έγραψαν και το πρώτο Ταλμούδ στην Ιάμνεια...

Ο δράκος και η πόρνη στο αστρικό είναι μια αντίπαλη θρησκεία παγανιστική που θα απειλήσει τον ιουδαιοχριστιανισμό. Οι Εβραίοι γνώριζαν ότι κάποτε - είναι μαθηματικά βέβαιο - οι προσηλυτισμένοι εθνικοί θα ξυπνούσαν και θα αναβίωναν το ιερό θηλυκό ως θεότητα. Κάτι η πρόοδος της επιστήμης που θα τους διέψευδε, κάτι η ανάπτυξη του πολιτισμού και των γραμμάτων, αργά ή γρήγορα θα τέλειωναν. Για αυτό έπρεπε να κάνουν κάτι πριν προλάβουν οι άνθρωποι να εκθρονίσουν το απεχθές αυτό πατριαρχικό ιερατείο. Έτσι θα καταστρέψουν την οικονομία ώστε με τη φτώχεια να πολεμήσουν τη μόρφωση. Στην πτώση της πόρνης αυτό που αναφέρεται είναι οικονομική καταστροφή.

Το θηρίο είναι ο king of the Jews των πρωτοκόλλων της Σιών που βεβαίως σύμφωνα με το σχέδιό τους θα κυριαρχήσει στο τρίτον της γης και οι δυστυχείς προσηλυτισμένοι εθνικοί θα περιμένουν την εξ ουρανού σωτηρία που φυσικά δεν θα έρθει ποτέ. Αυτό ήθελαν να κάνουν τότε και το έγραψαν με τον τέλειο τρόπο ώστε αυτός που θα το πίστευε να τρομοκρατηθεί τόσο ώστε να μη σκεφτεί τι διαβάζει και ο άπιστος να το προσπεράσει αδιάφορα γελώντας με τις βλακώδεις υπερβολές και έτσι κανείς να μη το καταλάβει.... Βεβαίως δεν έχουν θέσει ημερομηνία στο σχέδιό τους, απλά οι οδηγίες προς τους "μυημένους" είναι: ελέγξτε αθόρυβα το χρήμα, περιμένετε να αλληλοεξοντωθούν τα ισχυρά έθνη στους πολέμους και την κατάλληλη στιγμή εμφανίστε το βασιλιά μας και καταστρέψτε την οικονομία τους ώστε να είναι φτωχοί για να τους κρατάμε στην αμάθεια και στην θρησκεία μας. Όταν γράφονταν αυτά τα κείμενα ο μεσσιανισμός ήταν ενεργός και πίστευαν ότι θα ερχόταν ο βασιλιάς τους να τους ελευθερώσει. Στους προσηλυτισμένους εθνικούς τα είπαν ανάποδα για να μην αντισταθούν όταν θα πολεμηθούν αλλά να περιμένουν την σωτηρία εξ ουρανού.

Ξεκίνησαν το μεσαίωνα να τοκίζουν χρήματα, έχοντας δώσει στους προσηλυτισμένους εθνικούς μια θρησκεία - το χριστιανισμό - που τους το απαγόρευε αυτό και έτσι οι Εβραίοι βρέθηκαν με το μονοπώλιο στον τραπεζικό τομέα, άλλο ένα παράδειγμα για το πώς γίνεται το δούλεμα μέσω θρησκείας... Έτσι όλος ο κόσμος βρέθηκε σε οικονομική κρίση πολλές φορές και οι βάσεις γι αυτό το οικονομικό όπλο μαζικής καταστροφής - μέσω πείνας και ανέχειας - είχαν μπει το μεσαίωνα, πάλι εξαιτίας αυτής της ελεεινής θρησκείας. Αυτοί οι ραβίνοι εξαφανίστηκαν μέσα στο Περσικό κράτος αλλά το δηλητήριο της ψευδοθρησκείας που άφησαν πίσω τους έμεινε.

Ο Δαυίδ νίκησε τον Γολιάθ χτυπώντας τον στο κεφάλι δηλαδή στην σκέψη και γνώση... Ας είναι το κείμενο αυτό μια προειδοποίηση λοιπόν για τα ύπουλα σχέδια κάποιων δήθεν ανθρώπων του θεού και να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε "σωτήρες"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου