Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η CIA με πανό στους δρόμους.


"Αλλά ας πάρουμε και τα κινήματα της αντιπολίτευσης, όπως αυτά διαμορφώθηκαν στην Ουκρανία και τη Βενεζουέλα, που κάποιοι έσπευσαν να τα χαιρετίσουν, είτε από άγνοια είτε για άλλους λόγους, ως κινήματα ανατροπής κάποιων δικτατόρων, άσχετα αν επικεφαλής είχαν νεοναζί, οι πιο πολλοί παλιοί μισθοφόροι, που αποτελούσαν την καλά γυμνασμένη ομάδα κρούσης και καταστροφών. Και εδώ ας δούμε λίγο τον ρόλο της CIA σε αυτά τα κινήματα και τι μας λέει ο πρώην πράκτορας της CIA, Philip Agee: Ενας νέος οργανισμός της CIA εμφανίστηκε το 1983. Η NED (National Endowment for Democracy)* που χρηματοδοτείται από το Κογκρέσο για να διεισδύει σε κόμματα, συνδικάτα, φοιτητικές οργανώσεις, αγοράζει ΜΜΕ και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για να ανατρέπει κυβερνήσεις που αρνούνται τον 21ο Αμερικανικό Αιώνα, χρησιμοποιώντας τη λαϊκή δυσαρέσκεια και τα υπαρκτά προβλήματα που υπάρχουν, και σε συνεργασία με τα κόμματα της αντιπολίτευσης ανατρέπουν κυβερνήσεις, εγκαταλείποντας την τακτική των στρατιωτικών πραξικοπημάτων. Είναι οι περιπτώσεις Ουκρανίας και Βενεζουέλας."

Και ενώ η μασονία έχει αναλάβει το θρησκευτικό έλεγχό μας, η CIA έχει αναλάβει τον οικονομικό και πολιτικό μας έλεγχο. Πρώτα προηγούνται οι λεγόμενοι οικονομικοί δολοφόνοι και για να μη λέμε πράγματα ατεκμηρίωτα δείτε εδώ το σχετικό ντοκυμαντέρ:


όπου εκεί βέβαια είναι οι ίδιοι που δωροδοκούν και εκβιάζουν τις κυβερνήσεις για να κερδίσουν οι εταιρίες εις βάρος των λαών αλλιώς έρχεται ο στρατός. Στην περίπτωση όμως αυτή εκτίθενται γιατί αν δεν "πεισθεί" η κυβέρνηση, επεμβαίνουν στρατιωτικά ή δολοφονούν τον ενοχλητικό πολιτικό. Αυτό γινόταν παλιότερα, τώρα έχουν άλλον τρόπο καλύτερο με τον οποίο δεν εκτίθενται. Το ντοκυμαντέρ αυτό όμως αποδεικνύει ότι οι οικονομικοί δολοφόνοι υπάρχουν.

Με οικονομικά κόλπα λοιπόν δημιουργούν κακές οικονομικές συνθήκες στη χώρα αυτή. Αν π.χ. η χώρα εξάγει το Χ προϊόν αυτοί θα φροντίσουν να μειώσουν τη ζήτησή του, θα χειραγωγήσουν το χρηματιστήριο της χώρας, θα οδηγήσουν εταιρίες στο κλείσιμο για να αυξήσουν την ανεργία κλπ. Και μόλις αυξηθεί η λαϊκή δυσαρέσκεια αναλαμβάνει η NED, όπως μας λέει η εφημερίδα. Έτσι αντί να εκτεθούν εμφανίζονται και ως "σωτήρες" όταν τελικά ρίξουν την "κακή" κυβέρνηση που δεν τους ήθελε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου