Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πώς καταστρέφεται μία ανεπιθύμητη χώρα;


Είμαστε η ομάδα των Αγροτικών της Κατάληψης «Ελαία», ή αλλιώς η ομάδα Θερμοκηπίου ή καλύτερα η ΑΓΡΟΚΟΛΛΕΚΤΙΒΑ της Ελαίας. Ξεκινήσαμε τη δράση μας λίγους μήνες αφότου δημιουργήθηκε η Κατάληψη Ελαία, το Νοέμβρη του 2009, στην Κέρκυρα. Όταν αρχίσαμε τις εργασίες μας στο κτήμα, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα ρημαγμένο γυάλινο θερμοκήπιο και ένα παραμελημένο κτήμα γεμάτο ελαιόδεντρα που θύμιζε πιο πολύ ζούγκλα παρά οτιδήποτε άλλο. Αν και αρχικά θεωρήσαμε ότι το αγροτικό θα μπορούσε να είναι το κεντρικό θέμα της Κατάληψης, για λόγους πρακτικούς και με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός, καταλήξαμε ότι ήταν σκόπιμη η δημιουργία μίας ξεχωριστής πρωτοβουλίας εντός της Κατάληψης, σε άμεση αλληλεξάρτηση πάντα με αυτήν.

Αυτό που βρήκαν οι άνθρωποι αυτοί στο κτήμα που "κατέλαβαν" - και βεβαίως δεν ήταν πράξη βίας αφού είχε εγκαταλειφθεί προ πολλού και δεν έδιωξαν κανέναν για να το πάρουν - είναι και η συνολική εικόνα της αγροτικής παραγωγής στην Ελλάδα. Εγκατάλειψη. Το γιατί θα το δούμε ευθύς αμέσως...

Εξ αρχής ο στόχος των πολιτικών ηγεσιών μετά τη μεταπολίτευση - η μια μας κουβαλήθηκε εκ Γαλλίας και η άλλη εξ Αμερικής - ήταν να φτάσουμε στη χρεωκοπία του 2011, εξ ου και τα μεσσιανικά βιβλία χριστιανών και δωδεκαθεϊστών με τις ημερομηνίες "σωτηρίας" 2011, 2012 και 2014, φαινομενικά άσχετες μεν, σχετικότατες δε, διότι ο Έλληνας πατριώτης έπρεπε να μυαλοπλυθεί καταλλήλως ώστε να μην αντιδράσει περιμένοντας την άνωθεν σωτηρία... Η ημερομηνία "σωτηρίας" τεκμηριώνεται επίσης και απ' την ημερομηνία λήξης το 2010 της σύμβασης Cooper που απαγορεύει στην Ελλάδα να έχει βαριά βιομηχανία και να αξιοποιεί μόνη της τα ορυκτά της παρά μόνο οι καναδικές εταιρείες. Και για να καταλάβετε για τι είδους λαμόγια μιλάμε, οι καναδικές εταιρείες είναι αυτές που προκάλεσαν την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας απ' το ΝΑΤΟ γιατί είχε αρνηθεί να πάθει τα ίδια με μας υπογράφοντας μια παρόμοια σύμβαση. Η σύμβαση Cooper λοιπόν αντικαταστάθηκε με τα μνημόνια και έτσι μας "έσωσαν" Χριστός, Ε και 12 Θεοί όλοι μαζί παρέα... Από την αρχή λοιπόν της μεταπολίτευσης τα λαμόγια που κυβερνούσαν γνώριζαν ότι μέχρι το 2011 έπρεπε να πτωχεύσουν μια χώρα που είχε καλή οικονομία και ήταν σε τροχιά ανάπτυξης. Άρα να πώς προέκυψε το 2011 που θα έρχονταν οι... 12 θεοί και το 2012 που θα ερχόταν ο... Χριστός. Το 2014 προέκυψε από υποτιθέμενες διορθώσεις σφαλμάτων στα ημερολόγια από κάποιους που πίστεψαν τα παραπάνω παραμύθια... Επιπλέον πάρα πολλά από αυτού του είδους τα βιβλία προέρχονται από δύο κυρίως πηγές: ακροδεξιούς συνεργάτες της ΚΥΠ και μασονικές στοές. Ομοίως και οι παραφιλολογίες περί Ε, και Γκιόλβα... Η πληρωμένη από τους Αμερικάνους "Μυθωδία" ήταν μέρος του ίδιου σχεδίου. Όλο αυτό το μεσσιανικό σωτηριολογικό κλίμα είχε ένα και μόνο στόχο να αποκοιμηθεί αυτός ο λαός... Και πως αποκοιμίζουμε ένα λαό; Με τη θρησκεία που όπως έλεγε και ο Μαρξ είναι το όπιον των λαών.

Οι Εβραίοι έμαθαν το μάθημά τους με τον Σίμωνα Μπαρ Κοχμπά τον 2ο μ.Χ. αι., εμείς το μάθαμε τον 21ο μ.Χ. αι.; Ελπίζω πως ναι. Του χρόνου την πρωτοχρονιά τελειώνουμε με δαύτους αλλά δυστυχώς τη ζημιά που θέλανε μας την κάνανε... Εγώ θα τιμωρούσα με θάνατο - ως προδότες - τους συγγραφείς και εκδότες αυτών των βιβλίων - σκουπιδιών. Ελπίζω κάποτε το κράτος αυτό να γίνει πραγματικά ελληνικό και να επιβάλλει αυτές τις ποινές και ας τις μετατρέψει μετά σε ισόβια, αρκεί για λόγους ηθικής τάξης η δικαστική απόφαση να είναι "εις θάνατον". Ναι είμαι κακός και θέλω τα κεφάλια τους!

Τον αποκοίμισαν λοιπόν το λαό, τι έκαναν μετά; Μετά δανείζονταν και σκορπούσαν παροχές και δικαιώματα. Τα δικαιώματα ΔΕΝ είναι δωρεάν σε αυτόν τον πλανήτη, έχουν κόστος, τουλάχιστον το κόστος λειτουργίας της υπηρεσίας που θα προστατεύει το αντίστοιχο δικαίωμα, τουλάχιστον αυτό και βεβαίως υπάρχουν κι άλλα κόστη. Στη συνέχεια, κατέστρεψαν τον παραγωγικό ιστό κάνοντάς τους όλους καταναλωτές υπαλλήλους γραφείων. Τέλος έβαλαν φόρους διώχνοντας τις επενδύσεις και κλείνοντας όλες τις παραγωγικές επιχειρήσεις.

Με αυτά τα 4 βήματα: Θρησκεία, δανεισμός, καταστροφή παραγωγής και παρασιτοποίηση πολιτών, κατάφεραν και αυτήν την εργασία μας να την κάνουν χρέος. Δούλευες - νόμιζες ότι δούλευες δηλαδή - και αύξανες το χρέος της χώρας αντί να το μειώνεις. Έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Η εικόνα που είδαν στο κτήμα οι άνθρωποι αυτοί ήταν μέρος ενός πολύ καλά οργανωμένου σχεδίου καταστροφής μίας ανεπιθύμητης χώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου