Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Σε τι αποσκοπεί η μυστικότητα μιας ομάδας;



Από την αρχαιότητα - π.χ. Ελευσίνια Μυστήρια - κάποιες ομάδες και διδασκαλίες ήταν μυστικές. Είναι βέβαιο μάλιστα ότι κάποιες υπήρξαν χωρίς καν οι ιστορικοί να γνωρίζουν την ύπαρξή τους επειδή ακριβώς κανείς εκτός από τα λίγα μέλη δεν τις γνώριζαν.

Η μυστικότητα κατ' αρχήν σε προστατεύει από κάθε λογής ενοχλητικούς περίεργους:

α. δημοσιογράφους / παπαράτσι που ψάχνουν για "σκάνδαλα",

β. ηλίθιους που προσπαθούν να μάθουν τι γίνεται μόνο για να κουτσομπολέψουν στη συνέχεια, αδιαφορώντας αν έτσι θα "εκθέσουν" / δυσφημίσουν πρόσωπα και ομάδες,

γ. κακόβουλους που μαθαίνουν τι λέγεται και τι γίνεται και εν συνεχεία χρησιμοποιούν ακόμα και δημόσια τις πληροφορίες αυτές εναντίον σου, πρακτική που χρησιμοποιείται κατά κόρον και από τους μασόνους,

δ. περίεργους που σκοτώνουν την ώρα τους κατασκοπεύοντας και μόλις μάθουν πέντε πράγματα φεύγουν.

Όλοι αυτοί είναι ικανοί να καταστρέψουν - και το κάνουν τελικά πάντοτε όποτε καταφέρουν να διεισδύσουν - την ομάδα αλλά και προσωπικά τα μέλη, εφόσον η ομάδα δεν συμβαδίζει με τα "χρηστά" ήθη ή / και την  πολιτική γραμμή που επιβάλει το σύστημα.

Επίσης η μυστικότητα προστατεύει το περιεχόμενο της διδασκαλίες από εμπορευματοποίηση, κακόβουλη αντιγραφή ή και παραποίηση και σε τελική ανάλυση από το να το μαθαίνουν άτομα αμφίβολης ποιότητας που δεν το αξίζουν.

Τέλος η μυστικότητα σε προστατεύει από διώξεις αν το σύστημα "ενοχληθεί" καθ' οποιονδήποτε τρόπο από την δράση και τη διδασκαλία μιας ομάδας. Το πιο χαρακτηριστικό και ακραίο παράδειγμα περίπτωση "Παστίτσιου" / ΧΑ, όπου οι γνωστοί - άγνωστοι κουκουλοφόροι "ενοχλήθηκαν" και για πολιτικούς λόγους ταλαιπώρησαν δικαστικά έναν άνθρωπο που δεν έκανε σε κανέναν τίποτε κακό. Αν αυτός δεν είχε ελεύθερη σελίδα αλλά κλειστή ή μυστική ομάδα - και δεν έβαζε μέσα όποιον να 'ναι - ουδέποτε θα τον ενοχλούσαν κουκουλοφόροι, μπάτσοι και δικαστές. Ένα άλλο παράδειγμα της πολιτικής του συστήματος είναι οι σατανιστές της Παλλήνης. Αυτοί δεν πιάστηκαν από την αστυνομία, όπως θα έπρεπε αλλά από ιδιωτικό ντετέκτιβ. Η αστυνομία αναγκάστηκε από τα στοιχεία να συλλάβει και να στείλει στο δικαστήριο ΜΟΝΟ τους συγκεκριμένους τρεις και ΜΟΝΟ για τη μια συγκεκριμένη υπόθεση ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι και άλλες κοπέλες είχαν σκοτώσει και άλλα άτομα συμμετείχαν, όπως ομολόγησε ο Κατσούλας και το είπαν και τα δελτία ειδήσεων και στην συνέχεια αμέσως συγκαλύφθηκαν όλα... Η δε κρατική εκκλησία έσπευσε αστραπιαία να βοηθήσει τη συγκάλυψη με θεατρικές εξομολογήσεις στη φυλακή καθησυχάζοντας τα πρόβατα ότι τάχα "μετανόησαν" οι σατανιστές και όλα καλά. Τους ενόχλησε λοιπόν ο "Παστίτσιος" που δεν πείραξε κανέναν και όχι οι σατανιστές δολοφόνοι... Το γιατί είναι θέμα, μόνο του, για νέο ποστ. Με τέτοιο κράτος λοιπόν, κρύβονται και κυνηγιούνται οι σωστοί και δρουν ανενόχλητοι οι σκάρτοι...

Υπάρχει λοιπόν και η αρνητική πλευρά, όπου όντως η μυστικότητα προστατεύει απατεώνες, εγκληματίες και παρανοϊκούς από τη σύλληψη καθώς επίσης και ανάξιους και ηλίθιους από τη γελοιοποίηση. Μόνο που αυτούς όλους δεν τους κυνηγάει κανείς, ούτε το κράτος, ούτε η εκκλησία, ούτε το ευρύτερο σύστημα. Αντιθέτως οι καταγγέλοντες τρομοκρατούνται με δικαστικές διώξεις είτε για "δυσφήμιση" είτε για τα "προσωπικά δεδομένα" του εγκληματία. Ο λόγος γι αυτό είναι ότι το σύστημα βολεύεται με τον υπόκοσμο και στον μεταφυσικό χώρο, όπως και παντού αλλού, αφού αφενός τον χρησιμοποιεί ως άλλοθι για διώξεις στους σωστούς που θέλουν να υπάρχουν νομίμως ως γνωστές θρησκευτικές ομάδες και αφετέρου εξασφαλίζει μαύρο χρήμα αλλά και ανθρώπους για διάφορες βρωμοδουλειές του συστήματος.

Σαν παράδειγμα του πόσο "ελεύθεροι" είμαστε να πιστεύουμε φανερά ο,τι θέλουμε, θα πω ότι για να μπορείς να γράψεις το ΑΘΕΟΣ στο ληξιαρχείο, το ΚΚΕ έδωσε σκληρές μάχες και στην κυριολεξία χύθηκε αίμα... Και για να δηλώσεις άλλο θρήσκευμα εκτός των τριών αβρααμικών δεν το νομίζω εφικτό ακόμα. Έχει καταγγελθεί ότι υποχρεώνονται οι δωδεκαθεϊστές και γενικότερα οι pagans να δηλώνουν άθεοι. Διώξεις έχουν υποστεί και οι βουδιστές, οι οποίοι δεν γνωρίζω αν μπορούν να δηλώσουν ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ στο ληξιαρχείο. Αυτά για τις γνωστές θρησκείες, για τις μυστικές μυητικές ούτε λόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου